Föreläsning och minimässa om elbilsladdning, publik och internt i företaget, föreningen eller organisationen 9 augusti 18-20 på Moraparken


Välkomna till en träff för er som vill veta mer eller funderar på att sätta upp publika laddpunkter/laddstolpar eller laddpunkter/laddstolpar till era anställda, medlemmar i er Bostadsrättsförening eller organisation. Vi kommer presentera vilka olika typer av stöd som finns att söka samt vilken teknik som finns idag och vilka typer av laddpunkter som passar för olika lösningar och behov.

Dessutom kommer installatörer från Mora, Orsa och Älvdalen att närvara.

Hela bilbranschen ställer nu om till att tillverka bilar med andra drivmedel och av nybilsförsäljningen är nu elbilarna dominerande. För att det ska fungera att köra elbil måste det finnas tillräckligt med laddpunkter och det gäller både privat, på arbetsplatser, Bostadsrättsföreningar, publika mm. För att snabba på utbyggnaden av laddpunkter har staten olika typer av ekonomiska stöd att söka.

Arrangemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på fika men ni behöver anmäla er så vi kan beräkna storlek på lokalen och fika.
Arrangör: Energi- och klimatrådgivningen i Mora, Orsa, Älvdalen, Näringslivskontoren i Mora, Orsa, Älvdalen och NextGreen

För frågor kontakta Energi- och klimatrådgivare Annika Persson 0250 – 55 23 09 annika.persson@mora.se

Anmäl er här: https://forms.office.com/r/GbQQPaiGJm